Известие

Collapse
No announcement yet.

147JTD непали

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 147JTD непали

Здравйте на всички,
    Значи първо искам да кажа,че колата не е моя а на един приятел и ме помоли да пусна тема тук.Проблема му е следния:
    Като тръгнал за работа след около 5 км. му се включил авариен режим на двигателя една лампичка на таблото и и още един надпис който казвал това,след като пристигнал и спрял след това немогъл да запали.Като се мъчихме да го залим имаше моменти който почти поема да запали но неуспяхме.Тук четохме из форума и сякаш проблема е от датчика на Хол,но искаме да чуем и някакви съвети.Утре мислим да я водим на диагностика или по точно да водим компютъра на място защото така или иначе тя неможе да запали.
    Last edited by bubika; d.m.y г., 18:40.

Р1320.Синхронизация на разпределителния вал към коляновия вал.
    Прекъсване.

Ето това показа компютъра.Айде помагайте.Датчика ли е за който писах?

Comment

или от датчика на хол или от датчика на разпред вала
      или нямаш ангренажен ремък
      или нещо друго
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Караш си колата светва ти по едно време една лампичка ,продължаваш да караш още 5 км. след това спираш паркираш и край,след това неиска да пали.

Comment

Свалихме датчика на коляновия вал(на запалването) и понеделник ще го сложим новия.Ако нестане от него ще започнем да сваляме горния на разпределителния вал и въпроса ми е може ли да се махне без да се прави ново зацепване на ангренажния ремък.Струва ми се че шайбата може леко да се избута бе за да се вади цялата и като се развие болта на датчика да се извади.Някой ако се е сблъсквал с това моля да коментира.

Comment

Оправихме го.От датчика на разпределителиня вал излезе.Сваляй ангренажен ремък сваляй шайаба сваляй датчик,че зацепване отново...Специални благодарности на ОЕМ за подкрепата.

Comment

Working...
            X